Arkadaş, eski Türklerde askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca, kaya ya da taşa vererek ok atarlarmış. Genelde, bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırt dayanan nesne, genelde bir taş veya kaya olurmuş. Yıllar sonra bu sırt dayanan taşın ismi, "arka-taş" iken, arkadaş şeklinde yerleşmiş ve bugün de samimiyetine güvenilen kişilere verilen isimin ta kendisidir...
Şifremi Unuttum? Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Anket
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
ilknur 25/03/2009 03:07 Sevgi bir varlığın sadece olumlu yönlerini muhatap alarak olumlu tutum geliştirmektir. Aşk ise olumlu ve olumsuz yönlere tutkuyla bağlanmaktır. “Gülü seven dikenine katlanır” sözü örnek gö
BaTuHaN 14/03/2009 11:09 Kisa bir mesaj olmali bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadin.. Dogumgünün kutlu olsun!
admin 31/12/2008 13:16 ♥ Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!